Den internationale ekspertise i vejvisere

Om os

Az-Denamrk.com er en del af multimedieforlagsbranchen og arbejder med udvikling af erhvervsfortegnelser og leverer virksomheder de nødvendige erhvervslister til gennemførelse af markedsføringsstrategier.

Az-Denamrk.com er en professionel og meget effektiv netværksplatform, der fokuserer på at tilbyde en bred vifte af gratis data til kunder, der har brug for at gennemse forskellige enheder såsom virksomheder, organisationer eller institutioner.

Suden de rige kataloger, der omfatter alle virksomheder i et land, leverer vores virksomhed også en gratis konsultationstjeneste, der er tilgængelig online. I vores databaser kan en kunde finde forskellige typer af oplysninger såsom telefonnummer, hjemmeside, e-mailadresse, produktkategori, antal ansatte og mange andre.

Langt med konsultation, leverer vi:

  • Gratis notering tilgængelig for alle virksomheder, der er villige til at udlevere nøjagtige og grundige oplysninger med det formål at nå nye potentielle kunder gennem den synlighed, som vores platform giver
  • Levering af nøjagtige og omfattende markedsføringslister udviklet af professionelle medarbejdere efter at have undersøgt en lang række varianter og faktorer med det formål at bestemme en høj grad af effektivitet af ethvert markedsføringsinitiativ